Dosadašnja druženja

15. NetWorking Day - Poslovni susreti, Beograd, Azzaro Red Club

O izvorima finansiranja i kako su odabrali predmet svoga poslovanja, odnosno investiciju, najbolje mogu da svedoče aktivni preduzetnici i preduzetnice. Zato će o ovoj temi na 15. NetWorking Day – Poslovnim susretima, koji će 6. decembra od 18 časova biti održani u Azzaro Red Clubu u Novom Beogradu, govoriti tri preduzetnice, jedan preduzetnik i predstavnici dve kompanije koje su podrška u nalaženju načina finansiranja poslovanja.
 
Svoja iskustva na predstojećim poslovnim susretima podeliće Tatjana Vučićević, preduzetnica, suvlasnica kompanije Art Ival iz Beograda i brenda Premier čokolada, koja će govoriti o tome kako se u Srbiji kroz godine stvara brend i održava biznis zasnovan na čokoladi.
 
Marko Radojičić, suvlasnik CUBE Team-a iz Beograda, govoriće o načinu za dolazak do investicije od milion evra, a kako osiguravajuća kuća može da pomogne poslovanje tema je za razgovor sa Nikolom Jevđovićem, direktorom iz Milenijum osiguranja Srbija.
 
O tome kako početi od nule i razvijati se iz godine u godinu govoriće Mirjana Marinković, preduzetnica koja ulazi u četvrtu godinu poslovanja sa svojom firmom Twins Brand iz Beograda, dok će Marija Trifunović, preduzetnica iz firme Instrumenti MB Beograd govoriti o finansijskoj održivosti biznisa.
 
Ratko Bojović, izvršni direktor Evropske trening akademije (EUTA) i Balkanske bezbednosne mreže (BSN) od 2014. upoznaće prisutne sa načinom dolaska do EU fondova i koji projekti postoje za Srbiju.
 
Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije, u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.
 
Networking Day – Poslovne susrete podržava Privredna komora Srbije, a nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe Generale banka. Izvor: Ekapija